The Big5 is het gastvrijheidsmodel van Wouter Verkerk.

Wouter’s Big5 helpt gastvrije teams in horeca en retail te focussen op de vijf meest belangrijke en onderscheidende ‘belevings-momenten’ van een gast: Welkom, Suggestie, Presentatie, Check en Afscheid.

The Big5 maakt het voor ervaren maar ook voor nieuwe medewerkers in een organisatie gemakkelijk er precies op de juiste momenten met de volle aandacht voor een gast te zijn.

Handvat

The Big5 is niet alleen het model waar medewerkers iets aan hebben met het oog op gasten, echt gastvrije bedrijven gebruiken de Big 5 ook als handvat in de omgang met eigen medewerkers. Managers die hun medewerkers behandelen op de manier dat zij graag willen dat medewerkers gasten benaderen. The Big5 voor managers; gastvrij leiding geven!

Wouter’s Big5 is een model, uitgewerkt in tientallen oefeningen, schema’s en praktische toepassingen. Desgewenst maken wij voor organisaties de Big5 in eigen huisstijl!

Communicatie

Bij veel bedrijven is The Big5 niet meer weg te denken uit de interne communicatie, en komt het als vanzelfsprekend terug in alle personeelstrainingen, dagelijkse briefingmomenten en beoordelingen. The Big5 wordt een onderdeel van je bedrijfsvoering en processen.

De Big5 filosofie wordt geladen door talloze publicaties en blogs, personeelstrainingen, ondersteunende materialen en zelfs een ‘doe het zelf’ trainingskit met handleiding voor de perfecte voorbereiding van je seizoen met je team.

Workshops & Materialen

 

Contact

Uw naam *

Uw bedrijfsnaam

Uw e-mail adres *

Uw bericht *